Pályázatok

Ezen az oldalon aktuális pályázatainkról olvashatnak a látogatók.

2010.04.20.

Önkormányzati Pályázat I.

Eredményt hirdettek a Családi Kasszasikerek pénzügyi öngondoskodás program meghívásos pályázatán, mely helyi önkormányzatok alapszintű gazdasági és pénzügyi oktatási projektjeit támogatja. Az öt győztes pályázó, akiket húsz település közül választottak ki, értékes szakmai segítség mellett (tananyag, előadók, képzés, konzultáció) taneszközként egy-egy új laptoppal és projektorral is gazdagabb lett.

Győri-Dani Lajos, a Máltai Szeretetszolgálat ügyvezető alelnökeA nyertesek:

  • Körmend, Szociális Szolgáltató és Információs Központ

  • Kisvárda, Kistérségi Szociális Szolgálat

  • Komárom, Komárom és Környéke Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat

  • Keszthely, Közgazdasági Szakközépiskola

  • Zalaszentgrót, Szociális és Gyermekjóléti Központ Családsegítő Szolgálata

A díjakat a Családi Kasszasikerek Program partnerszervezetei közösen adták át a nyerteseknek a Máltai Szeretetszolgálat XIII. kerületi rendezvényközpontjában. Az eseményen beszédet mondott Szirmák Botond, a Provident vezérigazgatója, Győri-Dani Lajos, a máltai Szeretetszolgálat ügyvezető alelnöke (képünkön jobbra), Steven R. Greimann, a United Way Magyarország ügyvezető igazgatója, valamint dr. Kovács Zoltán, a Corvinus Egyetem campus-igazgatója.

>> Tovább a cikkhez

 


 

2009. október 20.

Meghívásos önkormányzati pályázat

A Családi Kasszasikerek Pénzügyi Öngondoskodás Program meghívásos pályázatot hirdetett 20 helyi önkormányzatok számára. A pályázat a felkért önkormányzatok alapvető gazdasági és pénzügyi ismeretek átadását célzó oktatási projektjeit kívánja támogatni. A pályázat 20 résztvevőjét a települések demográfiai jellemzői és területi elhelyezkedése alapján választottuk ki. A pályázatot a Családi Kasszasikerek Program képviseletében a Program egyik fő partnere, a United Way Magyarország bonyolítja le. A pályázatról az alábbi dokumentumok nyújtanak részletes tájékoztatást.