Jogi tudnivalók

A Családi Kasszasikerek Program partnerszervezetek szakmai együttműködése, mely nem minősül jogi személynek. Annak érdekében, hogy a Program során keletkező szellemi termékeket óvjuk, illetve a felhasználókat jogi szempontból egyértelmű információkkal lássuk el, a Program kezdeményezője és egyik fő támogatója, a Provident Pénzügyi Zrt. az alábbi nyilatkozatot teszi.

Jogi Nyilatkozat

A www.csaladikasszasikerek.hu honlap teljes tartalma, a honlapon megjelenő összes információ és képanyag, valamint a nevek, kifejezések, arculati elemek, grafikák szerzői és ehhez kapcsolódó egyéb jogai kizárólagosan a Provident Pénzügyi Zrt.-t illetik meg.

A Provident Pénzügyi Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-044542; bejegyezte a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság; székhelye: 1134 Angyalföldi út 6.; adószáma: 12590687-1-41) a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének engedélye alapján működő pénzügyi vállalkozás. A Provident Pénzügyi Zrt. a Családi Kasszasikerek Program kezdeményezője és elsődleges résztvevője. A Provident Pénzügyi Zrt. elérhető a provident[kukac]provident.hu e-mail címen, illetve a 06-40/50-50-50-es telefonszámon.

A Honlapon szereplő információk, tájékoztató anyagok, pénzügyi tanácsok elsősorban általános tapasztalatból leszűrt vélemények; a Provident Pénzügyi Zrt. nem vállal felelősséget a Honlapon található információk felhasználásából eredő anyagi hátrányokért. Semmilyen, a Honlapon megjelentetett információ nem minősül felhívásnak a Provident Pénzügyi Zrt. szolgáltatásának igénybevételére, kölcsön felvételére, illetve ugyancsak nem minősül ajánlattételnek. A Provident Pénzügyi Zrt. a kölcsönigényeket saját feltételei szerint bírálja el.

A Honlapon megjelentetett védjegyek, emblémák, termék- és cégnevek, valamint képek a Provident és más személyek bejegyzett vagy nem bejegyzett védjegyei. A Honlapon történő megjelentetésük nem jelent hallgatólagos beleegyezést, jogról való lemondást, engedélyt vagy egyéb jogosultságot arra, hogy a Provident Pénzügyi Zrt., illetve egyéb védjegytulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül felhasználásra kerüljenek. A Provident Pénzügyi Zrt. kizárja mindennemű kártérítési felelősségét bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért, amely a Honlaphoz való hozzáférés, annak használata, használatra képtelen állapota, vagy az esetleges nem megfelelő működése, hiányossága, üzemzavara, vírusa, illetve az ott megjelentetett információk, valamint az onnan letölthető Családi Kasszasikerek Program szoftver felhasználása során következett be.

A Honlapon feltüntetett linkek olyan honlapokhoz is vezethetnek, amelyek nem a Provident Pénzügyi Zrt. ellenőrzése alatt állnak, ezért a Provident Pénzügyi Zrt. kizárja minden felelősségét a Honlapon található bármely linkről átvezető másik idegen honlap, illetve azon az idegen honlapon megjelentetett további linkek tartalmát illetően. A Honlapon szereplő linkek feltüntetése kizárólag a felhasználók kényelmét szolgáló praktikus megoldás. A felhasználók a Honlapon megjelentetett linkeket, illetve az azokról átvezető másik idegen honlapokat kizárólag saját felelősségükre használhatják. A Honlap felhasználói nem jogosultak arra, hogy a Holnaphoz átvezető linket hozzanak létre a Provident Pénzügyi Zrt. előzetes írásbeli engedélye nélkül.